Over PW-T

PW-T staat voor Peter Weijmer therapie.

In mijn privéleven en in mijn werk zag ik wat agressie kon aanrichten. Ik merkte dat de agressor zelf daarbij ook slachtoffer van zijn of haar eigen gedrag was. Nu mag ik die kennis en ervaring gebruiken om mensen te helpen agressieve gevoelens te kanaliseren. Hierdoor zijn zij in staat zijn om, ondanks de gevoelens die zij hebben, op een krachtige manier voor hun belangen op te komen in respect tot andermans grenzen.

Ik gun iedereen een leven waarin effectief met boosheid kan worden omgegaan. Tijdens de therapie ga ik uit van de kracht die mensen hebben. Je leert het gedrag niet af maar je leert jouw gedrag beter te plaatsen en alternatieven te zoeken, waardoor je kunt kiezen voor meer effectief gedrag. Ik luister naar je, spreek met je, ik daag je uit, onderzoek met je en reik je aan wat nodig is om jouw boosheid de baas te blijven. Agressie is een keuze, je kan ervoor kiezen om dit anders te doen.

 

Mijn achtergrond:

  • registerpsycholoog NIP
  • gestalttherapeut
  • trainer en coach
  • traumatherapeut

Ik heb tevens 20 jaar als politieman gewerkt in diverse functies.

Ik verzorg veel trainingen rondom de thema's agressie, stress en trauma. Tevens verleen ik therapie en coach ik mensen individueel. De klachten zijn vaak stress en/of traumagerelateerd of hebben te maken met agressieregulatie.

Ik ben 49 jaar en woon samen in Ulvenhout met mijn zoon en mijn vriendin met haar dochter.

graag tot kijk

Peter Weijmer

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws: